Okvirji za očala

 

Verjetno ste eden od mnogih, ki iščejo nov okvir za korekcijska očala, ki bi se res dobro prilegal vašemu obrazu in bil ob enem z vami tudi stilsko usklajen. Gotovo veste kaj približno si želite in bi si najprej na slikah radi ogledali, če vam kaj pade v oči. Ker verjamemo v prednosti osebnega obiska, boste v spodnji galeriji našli le nekaj predlogov iz naše izbrane kolekcije.

 

» Za dobro izkušnjo pri izbiri vaših novih očal vas vabimo,

da si vzamete čas in se osebno oglasite v naši optiki na Trubarjevi cesti 56, kjer boste dobili strokoven in

predvsem iskren nasvet, da boste lažje izbrali vaš novi korekcijski okvir za očala, ki bo za vas popoln.«


Anže Šimenc bacc.ing.opt.

Prednosti osebnega obiska v Optiki Šimenc


 

     Prihranek časa in energije

Vaša nova očala si najhitreje in najlažje izberete z osebnim obiskom. Ko boste pomerili nekaj različnih korekcijskih okvirjev boste hitro videli, kaj vam je všeč in kaj ne. Da bo izbira novih očal prijetna pa bomo poskrbeli mi z našimi predlogi in nasveti.

 


     Strokovno in individualizirano svetovanje

Vsak obraz je unikat! Dokler okvirja za očala ne daste na obraz, ne morete vedeti, kako dobro se vam bo prilegal ali ne. Zelo pomembno je tudi, kako občutite okvir, ki ga pomerite. Ali se lepo “usede“ na vaš obraz ali ne? Ali je občutek, ko pomerite nov okvir za očala prijeten ali vas nekaj preprosto moti?

Ker na vsa ta vprašanja ne morete dobiti odgovorov samo iz slik, vam bomo ob osebnem obisku strokovno in iskreno svetovali pri izbiri za vas popolnega okvirja za korekcijska očala.

 

 


 ⇒    Pester izbor okvirjev

V Optiki Šimenc je na voljo res veliko izbiro lepih okvirjev za očala. Izbirate lahko med različnimi oblikami npr.: okrogli, klasični, moderni, ovalni, oglati... in tudi med različnimi materiali npr.: plastika (acetat, optly, ultem), nerjaveče jeklo, titan, les... Prav tako pa se lahko zabavate z različnimi barvami in kombinacijami barv okvirjev za korekcijska očala. ⇒    Ugodna cena

V Optiki Šimenc imamo velik cenovni razpon okvirjev za korekcijska očala, ki se začne že pri 40,00€ za tiste manj zahtevne in sega do 300,00€ za tiste, ki želijo nekaj več. Cene so odvisne od materialov in proizvajalcev. Večina okvirjev za očala v naši ponudbi pa je v cenovnem razponu od 75,00€ do 150,00€.