O nas

 

Smo družinsko podjetje, ki se z očesno optiko ukvarja že od leta 1989. Optiko vodim, skupaj z očetom mojstrom očesne optike Tomažem Šimencom, optometrist Anže Šimenc. Z našimi 40 letnimi izkušnjami z delom v očesni optiki vam zagotavljamo strokovnost in usposobljenost, ki si jo stranke zaslužite. V vseh letih smo do kvalitetnega in natančno izdelanega pripomočka za vid pomagali že ogromno zadovolnjim strankam. Delamo na kvaliteti.

Nahajamo se na Trubarjevi cesti 56, zraven križišča z Vidovdansko ulico v bližini nekdanje tovarne Rog. V neposredni bližini ljubljanske mestne tržnice in pravne fakultete.

Specializirani smo za popoln pregled vida za očala in fitianja kontaktnih leč. Za VSE naše storitve 100% GARANTIRAMO.

Naša glavne dejavnosti so: dober pregled vida in natnčna izmera dioptrije, korekcijska in sončna očala ter kontaktne leče večine blagovnih znamk, ki so na voljo na trgu. Ukvarjamo se tudi z ostalimi pripomočki za vid in tudi s specialnimi naročili. Naša specialnost pa je izdelava progresivnih oz. multifokalnih očal, za gledanje na daleč in blizu z istimi očali.

Z vsako stranko poskušamo vzpostaviti individualni odnos in se ji posvetimo tako, da na koncu dobi optimalen pripomoček za vid, ki ga potrebujete. Zato opravljamo tudi vse potrebne meritve da lahko naredimo najboljši izdelek.

Parkiranje je možno na Trubarjevi cesti, Petkovškovem nabrežju, Ilirski ulici ali pa v garažnih hišah Komenskega in v Kapitelju. Vsem strankam, ki prinisejo parkirni listek, vam vrnemo stroške parkiranja za 1 uro.

Z nami boste videli!

Vaš optometrist,
Anže Šimenc, bacc. ing. opt.